Korte update! - Reisverslag uit Hazyview, Zuid-Afrika van Ankie en Maikel - WaarBenJij.nu Korte update! - Reisverslag uit Hazyview, Zuid-Afrika van Ankie en Maikel - WaarBenJij.nu

Korte update!

Blijf op de hoogte en volg Ankie en Maikel

05 April 2013 | Zuid-Afrika, Hazyview

Hallo allemaal!

Hier dan ons eerste berichtje uit Zuid-Afrika. Helaas later en korter dan gepland omdat internet nog niet echt mee werkt. We zitten nu bij Tourist Information op het net, maar de verslagen van de eerste twee dagen die we op de USB-stick hebben staan, kunnen we helaas niet openen.

Morgen zullen we onze eigen laptop hier mee naartoe nemen, zodat we de verslagen van de eerste drie dagen kunnen uploaden.

Het gaat allemaal goed hier! We genieten :-)
Morgen meer nieuws!

Liefs

• 05 April 2013 - 09:45

Grard & Bep:

Heey,

Bedankt voor jullie korte berichtje.
    Fijn dat het goed gaat en jullie genieten.
    Wachten vol spanning op jullie reisverslag

lieve groetjes XXX

• 05 April 2013 - 09:58

Margriet:

Hallo Maikel en Ankie,
    Ik wens jullie heel veel plezier in Zuid-Afrika.
    Lieve groeten

• 05 April 2013 - 11:57

Door:

Leuk om toch al iets van jullie te lezen, maakt ons nog nieuwsgieriger naar de volgende verhalen, groetjes

• 05 April 2013 - 13:26

Suus:

Fijn om te horen dat alles okay is!
    Enjoy!

• 05 April 2013 - 19:59

Anouk:

Internetproblemen meegenomen in je koffer? Je zou je werk toch thuislaten :)? Geniet lekker daar, ben benieuwd naar de uploads!